Expert in medische peelings

Wat Mediderma uniek maakt als dermo cosmetische producent is het onderzoek naar toepassingsmogelijkheden voor nanotechnologie en de creatie van unieke formules waardoor belangrijke, soms agressieve, ingrediënten voor de huid op een unieke manier kunnen worden geabsorbeerd zonder dat de patiënt daar enige hinder van ondervindt.

Nanotechnologie is de overkoepelende naam voor ‘een transportsysteem waarbij ingrediënten ingekapseld worden in liposomen, die als huideigen worden ervaren en daardoor heel diep tot in de dermis kunnen doordringen’.

Voordelen van nanotechnologie

Betere opname

Ingrediënten in hun zuiverste vorm en in niet-agressieve concentraties kunnen in de huid worden gebracht met een betere opname door hun capaciteit om tussen de weefsels en/of de cellen te bewegen.

Effectief

Verbeterde capaciteit om werkstoffen te laten penetreren en zich verspreiden waardoor een actieve reis door de binnenkant van het lichaam mogelijk is om het specifiek doel effectief te bereiken.

Gecontroleerd en stabiel

Langere tijd van vrijgave van actieve werkstoffen en grotere stabiliteit van de geïncorporeerde werkstoffen.

Minder neveneffecten

Vermindering van ongewilde neveneffecten (vooral op gebied van agressie).

Ons gamma

Mediderma Professioneel gebruik

Ons professioneel gamma bestaat uit:

  • Chemische en professional peels
  • Nanomaskers en liposomale serums
  • NIEUW! Nanopore, intercellulaire communicatietherapie

Sesderma Thuisverzorging

Sesderma is de overkoepelende naam voor het thuisverzorgingsprogramma van Dr Serrano, waar de productreeksen in verschillende formules zowel low-budget als professioneel worden aangeboden. Als leverancier hebben wij heel bewust de keuze gemaakt voor de professionele aanpak met exclusieve ingrediënten om de beste resultaten te kunnen garanderen.

Bekijk hier een demo van de nanopore stylus

Nanopore Elektrisch microneedling toestel

NANOPORE stylus is een elektrisch microneedling toestel van Dr. Serrano. Het toestel kan tot 1500 microkanalen/cm² per seconde in de huid maken en dit met een minimaal epidermaal trauma en minimale downtime. De behandeling verhoogt de transepidermale absorptie waardoor producten zoals MESO CIT van Dr. Serrano, samengesteld uit Growth Factors, dieper en gemakkelijker kunnen indringen in de huid.

Voor en na

Waar kan u terecht voor een behandeling?

Tik hier de naam van je stad/gemeente naar keuze in:

Contacteer ons hier

Bedankt!

Bedankt voor uw bericht. We contacteren je zo snel mogelijk.

Gelieve dit veld in te vullen.
Gelieve dit veld in te vullen.
Gelieve dit veld in te vullen.
Gelieve dit veld in te vullen.
Gelieve dit veld in te vullen.
Gelieve jouw e-mail in te vullen of te controleren.
Gelieve uw keuze aan te duiden.
Gelieve jouw bericht in te vullen.
Gelieve jouw akkoord te geven.

Opgelet

  • {{validation.errorMessage}}

Contactgegevens

Jovilux
Leupegemstraat 32
9700 Oudenaarde
België

Werkdagen: maandag tot vrijdag
Openingsuren: 9u tot 17u doorlopend

Cosmetisch: info@jovilux.be Medisch: info@aesthetix.be +32 55 31 50 82

Wat is Nanotechologie ?

Nanotechnologie is de overkoepelende naam voor ‘een transportsysteem waarbij ingrediënten ingekapseld worden in liposomen, die als huideigen worden ervaren en daardoor heel diep tot in de dermis kunnen doordringen’.

Liposomen zijn zeer kleine ‘transportmiddelen’ (50-200 nanometer) die qua structuur zo zijn opgebouwd dat ze zowel wateroplosbare als olie-oplosbare componenten kunnen inkapselen en vervoeren. In de huid mengen ze zich met de samenstelling en de structuur van de celmembranen, waardoor ze er een perfecte ‘communicatie’ mee tot stand kunnen brengen. 

Voordeel van Liposomen transport (nanotechnologie)

Professional peel

Wat is een chemische peel?

Het professionele programma van Mediderma omvat onder andere een volwaardig gamma professionele/chemische peels, zowel op alcohol- als op gelbasis.

In de dermocosmetica is de betekenis van ‘peel’ als volgt:
‘Wat een versneld celherstel van de lagen van de huid veroorzaakt met diverse doelen zoals reinigen, voeden, hydrateren, astringeren, verminderen van verouderingseffecten, anti-seborrhoeic werking, depigmenteren,…’ 

Tegenwoordig wordt een professional of chemische peel als een goede, weinig invasieve optie beschouwd om

Het gebruik ervan is niet beperkt tot één enkele toepassing, een chemische peel kan als stand alone behandeling of als voorbereiding voor een andere dermocosmetische behandeling, zoals microdermabrasie, mesotherapie, fillers,… worden ingezet.

De efficiëntie van een professional peel hangt af van verschillende factoren, zoals de kennis van de chemische substantie die zal worden gebruikt, de eigenschappen van de huid (fototype, dikte, etnische achtergrond, hypergevoeligheid,…), de formule van elke substantie (concentratie, pH,…), contacttijd,…

Programma

Mediderma biedt

Inclusief additieven voor specifieke huidcondities (zoals acné)

Sesderma is de overkoepelende naam voor het thuisverzorgingsprogramma van Dr Serrano, waar de productreeksen in verschillende formules zowel low-budget als professioneel worden aangeboden. Als leverancier hebben wij heel bewust de keuze gemaakt voor de professionele aanpak met exclusieve ingrediënten om de beste resultaten te kunnen garanderen.

Concreet gaat het over verschillende lijnen met heel specifieke ingrediënten die professioneel geadviseerd worden tijdens behandeltrajecten met de professionele Mediderma producten. Mediderma wordt therapeutisch ingezet voor het behandelen en voorkomen van specifieke huidproblemen en –aandoeningen, een correct thuisverzorgingsprotocol is van het grootste belang om de beste resultaten te behalen. Sesderma is dus geen klassiek verzorgingsmerk dat je ‘of the shelf’ gaat gebruiken, maar vraagt altijd advies van een expert én combinatie met professionele behandelingen.

Sesderma kan worden ingezet ter ondersteuning van Mediderma voor de behandeling van

Nanopore

NANOPORE stylus is een elektrisch microneedling toestel van Dr. Serrano. Het toestel kan tot 1500 microkanalen/cm² per seconde in de huid maken en dit met een minimaal epidermaal trauma en minimale downtime. De behandeling verhoogt de transepidermale absorptie waardoor producten zoals MESO CIT van Dr Serrano, samengesteld uit Growth Factors, dieper en gemakkelijker kunnen indringen in de huid. De aanmaak van collageen en elastine wordt verhoogd en de collageensynthese geoptimaliseerd. Tenslotte wordt de intercellulaire communicatie opmerkelijk verbeterd.

Indicaties

De Nanopore kan voor heel veel verschillende behandelindicaties worden ingezet:

Zelfs in combinatie met andere technieken is dit toestel een grote meerwaarde voor het behalen van het beste resultaat. Het is altijd aan te raden om deze behandeling te ondersteunen met aangepaste thuisverzorgingsproducten om optimale resultaten te bereiken.

WERKINGSMECHANISME

De toepassing van NANOPORE e-microneedling van Dr Serrano zorgt steeds voor een fysische en mechanische stimulatie in de huid, zowel op het niveau van epidermis als dermis.

Wat kan men verwachten

Waarop dient men te letten bij productgebruik?

Niet alle producten of serums zijn veilig om te gebruiken bij microneedling. Volkomen veilig zijn de MESO-CIT producten van dokter Serrano die speciaal ontwikkeld zijn voor de NANOPORE microneedling behandelingen.